Συχνές Ερωτήσεις

Ο εξειδικευμένος εκπρόσωπός μας θα σε ενημερώσει αναλυτικά για την διαδικασία αποστολής των δικαιολογητικών κατά την τηλεφωνική επικοινωνία.

Με την επιλογή της προσφοράς και την καταχώρηση του τηλεφώνου σου στο valuedeals.gr, ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος θα σε καλέσει άμεσα ώστε να ολοκληρώσετε τηλεφωνικά την καταχώρηση της παραγγελίας. Η υπηρεσία κλήσεων λειτουργεί καθημερινά 09:00-21:00.

Το valuedeals.gr είναι ο επίσημος εμπορικός συνεργάτης της COSMOTE! Εδώ θα βρεις μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών και προγραμμάτων COSMOTE για Σταθερή & Κινητή τηλεφωνία, Internet & COSMOTE TV.

Για την καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση σου κάλεσε στο 13888 από το κινητό ή το σταθερό σου. Το προσωπικό της εξυπηρέτησης πελατών COSMOTE είναι πάντα έτοιμο να σε εξυπηρετήσει.

Με κάθε νέα σύνδεση σε προγράμματα COSMOTE, σου παραδίδουμε εντελώς δωρεάν και μέσω courier, το νέο σου συμβόλαιο. Εναλλακτικά, μπορούμε να το αποστείλουμε ηλεκτρονικά, ολοκληρώνοντας την συναλλαγή ανέπαφα, με ασφάλεια και χωρίς να μετακινηθείς.

  1. Επιλογή προσφοράς. Επίλεξε online την προσφορά που σε ενδιαφέρει και συμπλήρωσε το τηλέφωνό σου για να σε καλέσουμε ή ζήτησε να σε καλέσουμε και να επιλέξουμε μαζί την καλύτερη για σένα προσφορά.
  2. Τηλεφωνική αίτηση. Ο εξειδικευμένος μας εκπρόσωπος θα σε καλέσει στο τηλέφωνο που συμπλήρωσες ώστε να ολοκληρώσετε τηλεφωνικά την καταχώρηση της παραγγελίας.
  3. Παράδοση συμβολαίου.Την επόμενη εργάσιμη ημέρα, θα λάβεις στο χώρο σου εντελώς δωρεάν και μέσω courier, το νέο σου COSMOTE συμβόλαιο. Εναλλακτικά, μπορούμε να το αποστείλουμε ηλεκτρονικά, ολοκληρώνοντας την συναλλαγή ανέπαφα, με ασφάλεια και χωρίς να μετακινηθείς.

Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%. Η επιβολή του Τέλους Συνδρομητικής Τηλεόρασης, σύμφωνα με το άρθρο 12 του ν. 4728/2020, αναστέλλεται για την περίοδο από 1ης Οκτωβρίου 2020 έως 30 Ιουνίου 2022. Τα COSMOTE TV Πακέτα παρέχονται ως αορίστου χρόνου με ελάχιστη 12μηνη ή 24μηνη διάρκεια δέσμευσης, ανάλογα με το πακέτο και απευθύνονται σε νέους Οικιακούς πελάτες. Μετά την διάρκεια δέσμευση οι τιμές των πακέτων διαμορφώνονται ως εξής:

Entry Pack: 9,10€/μήνα, Cinema Pack: 19,10€/μήνα, Sports Pack: 24,55€/μήνα, Full Pack: 27,30€/μήνα.

O εξοπλισμός υποστηρίζεται για βλάβες (μη υπευθυνότητας πελάτη) καθ’ όλη τη διάρκεια της αντίστοιχης υπηρεσίας, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση. Σε περίπτωση κατάργησης της υπηρεσίας, ο εξοπλισμός θα πρέπει να επιστραφεί σε κατάστημα Ομίλου ΟΤΕ εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών. Διαφορετικά, θα υπάρχει χρέωση βάσει του εκάστοτε τιμοκαταλόγου.

Τα πακέτα COSMOTE Double Play με TV παρέχονται ως αορίστου χρόνου με ελάχιστη 24μηνη διάρκεια δέσμευσης. Μετά την διάρκεια δέσμευση οι τιμές των πακέτων διαμορφώνονται σύμφωνα με τον τρέχοντα τιμοκατάλογο.

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας. Η επιβολή του Τέλους Συνδρομητικής Τηλεόρασης, σύμφωνα με το άρθρο 12 του ν. 4728/2020, αναστέλλεται για την περίοδο από 1ης Οκτωβρίου 2020 έως 30 Ιουνίου 2022. Aφορούν συνδέσεις σε Τηλεφωνική Γραμμή (ευρυζωνική ή PSTN) με 1 κανάλι φωνής.

Για Τηλεφωνική Γραμμή με δυο κανάλια φωνής (ευρυζωνική ή ISDN BRA), η μηνιαία χρέωση επαυξάνεται κατά €6,50.

Για νέα Τηλεφωνική Γραμμή ΟΤΕ, χρεώνεται εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης €36,38. Το τέλος ενεργοποίησης δεν υπόκειται στο Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας.

Επιπλέον έκπτωση 1€ με την ενεργοποίηση του e-λογαριασμού, η οποία περιλαμβάνεται στις τιμές των προγραμμάτων.

O εξοπλισμός υποστηρίζεται για βλάβες (μη υπευθυνότητας πελάτη) καθ’ όλη τη διάρκεια της αντίστοιχης υπηρεσίας, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση. Σε περίπτωση κατάργησης της υπηρεσίας, ο εξοπλισμός θα πρέπει να επιστραφεί σε κατάστημα Ομίλου ΟΤΕ εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών. Διαφορετικά, θα υπάρχει χρέωση βάσει του εκάστοτε τιμοκαταλόγου.

Οι τιμές είναι τελικές και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%, Τέλος κινητής 10%, έκπτωση e-bill -098€ & 10% έκπτωση από το COSMOTE One.

Κάθε τιμή αφορά σε μηνιαίο πάγιο και ισχύει με 24μηνη δέσμευση για νέες συνδέσεις ή φορητότητα αριθμού.

Οι τιμές στη Σταθερή & Internet

  • συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας.
  • δεν περιλαμβάνουν Τέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης, το οποίο σύμφωνα σύμφωνα με το άρθρο 12 του ν. 4728/2020, αναστέλλεται για την περίοδο από 1ης Οκτωβρίου 2020 έως 30 Ιουνίου 2022.
  • περιλαμβάνουν επιπλέον έκπτωση 1€ λόγω ενεργοποίησης e-λογαριασμού.

Στην περίπτωση νέας τηλεφωνικής γραμμής, υπάρχει χρέωση τέλους ενεργοποίησης €36,38.

Τώρα αν έχεις οποιοδήποτε πρόγραμμα κινητής COSMOTE και οποιοδήποτε πρόγραμμα σταθερής COSMOTE, μπορείς να δημιουργήσεις COSMOTE One και να κερδίσεις επιπλέον έκπτωση 10% στο πάγιο. 

Με κάθε νέο συμβόλαιο κινητής (είτε με νέα σύνδεση είτε με φορητότητα αριθμού) ο νέος συνδρομητής COSMOTE θα απολαμβάνει ΔΩΡΟ 20GB για κατανάλωση μέσα σε 3 μήνες στο νέο του πρόγραμμα. Η απόδοση του Δώρου 20GB πραγματοποιείται αυτόματα εντός 3 ημερών από την ημερομηνία ενεργοποίησης του νέου προγράμματος κινητής και είναι διαθέσιμο προς κατανάλωση για διάστημα 3 μηνών από την ημέρα απόδοσής του. Η κατανάλωση του ΔΩΡΟΥ 20GB δεν είναι διαθέσιμη για χρήση στην περιαγωγή.
To ΔΩΡΟ 20GB δεν αποδίδεται στα προγράμματα GIGAMAX UNLIMITED.

Οι ώρες λειτουργίας του τηλεφωνικού κέντρου είναι 09:00 - 21:00 καθημερινά.

Θέλεις να μάθεις τη

ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ;

9 στους 10 την επιλέγουν και κερδίζουν!
Εσύ θα τη χάσεις;

Η προσφορά ισχύει για 24 ώρες

Θέλεις να μάθεις τη

ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ;

9 στους 10 την επιλέγουν και κερδίζουν!
Εσύ θα τη χάσεις;

Η προσφορά ισχύει για 24 ώρες

Ευχαριστούμε!

Θα σας στο καλέσουμε στο 6932918061 για την προσφορά,το συντομότερο δυνατό!

Οι ώρες λειτουργίας του τηλεφωνικού κέντρου είναι 09:00 - 20:00 καθημερινά.